Verzenden & retourneren

 

VERZENDEN

Wat zijn de verzendkosten?

Voor binnen de Benelux kost het verzenden van een pakket tot 10 kilo 5,75 euro (incl. btw) per bestelling;

  • Het pakket wordt dan naar uw huisadres gestuurd
  • De maximale afmetingen van het pakket mogen 80x50x35 cm bedragen
  • Bij bestellingen tussen de 10 en 20 kilo bedragen de kosten voor verzenden 8,75
  • Bij grote of zware bestellingen zijn de verzendkosten altijd in overleg

 

Met welke partij verzenden wij?

Wij werken samen met DHL voor binnen de Benelux.

 

Waar leveren wij?
Wij leveren onze producten binnen de Benelux. Mocht u interesse hebben om het buiten de Benelux te verzenden, kijk ik graag met u naar de mogelijkheden. Neemt u hiervoor contact met mij op via: giorgia@rootsofsicily.com

 

Wat is de levertijd?
Wij streven ernaar de bestelling binnen 3 werkdagen bij u te hebben. Mits het product op voorraad is.
Het kan voorkomen dat er bij speciale producten een langere levertijd is.

 

RETOURNEREN

Retourrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na de annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen naar ons. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de gemaakte verzendkosten van ons terug. Enkel de kosten voor het retour sturen van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via giorgia@rootsofsicily.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Hoe stuur ik ontvangen producten terug?

Bestelde producten die u terug wilt sturen kunt u verzenden naar ons adres:

Roots of Sicily
Jonathanhof 20
1036 LJ Amsterdam

De pakbon en het retourformulier moeten altijd mee gestuurd worden anders kan uw retour niet in behandeling worden genomen. Het product moet in originele verpakking en goed verpakt terug gestuurd worden.

Als u een product retour stuurt krijgt u niet automatisch een vervangend artikel. Een nieuw product kunt u via de webwinkel opnieuw bestellen. Indien u een verkeerd artikel of een artikel met een fout heeft ontvangen moet deze altijd terug. Alle retourkosten zijn dan voor Roots of Sicily. Schade aan ontvangen artikelen kunt u binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling melden via e-mail: giorgia@rootsofsicily.com.

 

KLACHTENPROCEDURE

Mocht u in het uitzonderlijke geval toch een klacht hebben, dan kunt u dit eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar giorgia@rootsofsicily.com. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.